13 лютого 2024 р. 12:06

Житель Миколаєва підірвав гранату у себе в квартирі

Фото: Поліція Миколаївської області

(Фото: Поліція Миколаївської області)

У Миколаєві поліцейські затримали молодика за незаконне поводження з бойовими припасами. Він підірвав гранату у власному помешканні.

Про це повідомили в пресслужбі ГУ Нацполіції у Миколаївській області.

Зазначається, що слідчі оголосили затриманому про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими приписами або вибуховими речовинами". Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

У дописі відомства йдеться про те, що в багатоквартирному будинку по вулиці Крилова пролунав вибух до Миколаївського районного управління поліції повідомила вдень 11 лютого 55-річна жителька.


Фото: Поліція Миколаївської області

У пресслужбі додали, що на місці події правоохоронці з'ясували, що 23-річний чоловік, перебуваючи у стані сп’яніння, кинув гранату в приміщенні квартири, у якій проживає. Ніхто з мешканців будинку не постраждав. Внаслідок вибуху пошкоджень зазнали вхідні двері та ванна кімната у квартирі зловмисника.

"Молодика слідчі поліції затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час невідкладного обшуку у домоволодінні фігуранта поліцейські виявили та вилучили три гранати, два запали та 54 набої до автоматичної зброї", - йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють канали надходження озброєння до чоловіка. Найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. Триває досудове розслідування.

Раніше повідомлялось про те, що у Миколаївському районі поліцейські затримали водія вантажівки, який погрожував зброєю патрульним.

Також на Миколаївщині у Баштанському районі поліцейські вилучили у місцевого мешканця набої та гранати.

Також йшлося про те, що на Миколаївщині 60-річний зловмисник кинув вибухівку у човен, у якому знаходились двоє його знайомих. 

Володимир Шкаєв

Поділитися