16 лютого 2024 р. 22:02

Вогнеборці Херсона в черговий раз долали наслідки масованих обстрілів обласного центру

Наслідки обстрілів. Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Наслідки обстрілів. Фото: ДСНС України в Херсонській області)

Сьогодні вночі армія рф атакувала один з житлових кварталів міста, загорілась господарча споруда.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

У дописі відомства йдеться про те, що вогнеборці протягом тридцяти хвилин ліквідували пожежу.

Також йдеться про те, що вже вранці чергова атака ворога спричинила пожежу нежитлової будівлі на території приватного домоволодіння в Корабельному районі міста. Рятувальники швидко ліквідували пожежу.


Наслідки обстрілів. Фото: ДСНС України в Херсонській області

Начальник Херсонської ОВА у своєму дописі додав, що окупанти обстріляли один із медичних закладів. Там вибило з три десятки шибок. Через дві години атакували приватний сектор. Влучання – по житлових будинках та господарчих спорудах. На місці "прильоту" вирувала пожежа. Її оперативно ліквідували вогнеборці.

Раніше повідомлялось про те, що 14 лютого окупанти також обстрілювали житлові квартали Херсону. Від влучання боєприпасу сталось загорання в одній з квартир багатоповерхівки. Рятувальники швидко прибули на місце події та загасили загорання. Також було проведено обстеження місця влучання.

Йшлося й про те, що вночі 14 лютого на номер 101 у Херсоні надійшло повідомлення про виникнення пожежі в багатоквартирному будинку. Вогнеборці знайшли в задимленій квартирі чоловіка без свідомості, винесли його на свіже повітря та надавали домедичну допомогу до прибуття медиків. Постраждалого доставлено в медичний заклад.

Також через російські обстріли у регіоні виникло чотири пожежі, три з яких ліквідували Білозерські рятувальники. Горів житловий будинок, господарчі споруди та квартира. Ще одна пожежа виникла в Бериславському районі. Горів автомобіль та скирта соломи. Вогнеборці також ліквідували пожежу.

Володимир Шкаєв

Поділитися