10 січня 2024 р. 13:22

Рятувальники на Миколаївщині з льодового полону вивільнили 16 людей

Фото: ДСНС України у Миколаївській області

(Фото: ДСНС України у Миколаївській області)

Станом на 8:00 10 січня підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області 17 разів залучались для ліквідації наслідків негоди, з них шість виїздів здійснено протягом минулої доби.

Про це повідомили в пресслужбі відомства.

У дописі йдеться про те, що зі снігового полону та заледенілих ділянок доріг вивільнено 14 транспортних засобів, в тому числі дві карети швидкої медичної допомоги. 9 січня було відбуксировано вісім автомобілів, в тому числі один автомобіль медиків. Загалом в авто перебувало 16 людей, в тому числі дві дитини.


Фото: ДСНС України у Миколаївській області

У пресслужбі зазначили, що головним управлінням ДСНС України у Миколаївській області забезпечено функціонування 43 Пунктів незламності, з них 25 стаціонарних та 18 на базі наметів. З початку негоди до них звернулись 69 осіб, з них 29 — минулої доби.

Загалом для надання допомоги населенню працювало 76 рятувальників, 17 одиниць спецтехніки ДСНС, - додали у дописі пресслужби.

Раніше повідомлялось про те, що рятувальники продовжують надавати допомогу у ліквідації наслідків негоди. Зі снігового полону та слизьких ділянок доріг вивільнено шість автотранспортних засобів. У цей же день було визволено ще три автівки.

Раніше йшлося про те, що у Вознесенському районі через поривчастий вітер на проїжджі частини попадали дерева. У м. Новий Буг Баштанського району через слизьку дорогу автомобіль злетів у кювет.

Для надання допомоги у ліквідації наслідків негоди, а саме у розпилюванні та прибиранні дерев із доріг та відбуксирування автомобіля, протягом доби 7 та в ніч на 8 січня залучались підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.

Володимир Шкаєв

Поділитися