08 березня 2024 р. 21:29

Обстріли Херсонщини: вогнеборцям довелося долати наслідки

Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області)

Вночі російські окупанти атакували населені пункти Білозерської територіальної громади на Херсонщині.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

У дописі відомства йдеться про те, що під час обстріли було пошкоджено житлові будинки та виникли пожежі в двох господарчих спорудах за різними адресами. Пожежі вдалось швидко загасити.


Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області

Також, через російські обстріли в Бериславському районі виникло дві пожежі на відкритих територіях. До їх гасіння залучались бериславські та нововоронцовські рятувальники.

Також напередодні російські війська здійснили 155 обстрілів по деокупованій частині Херсонщини випустивши 972 снаряди. Також через ворожі прильоти у м. Херсон горів житловий будинок та складське приміщення недіючого підприємства. Пожежі ліквідовано.

До гасіння залучалось чотири одиниці техніки та 18 чоловік особового складу.

Раніше повідомлялось про те, що зранку 5 березня окупанти атакували один з мікрорайонів міста Херсон. В одному з будинків було заблокувало власницю помешкання. Рятувальники відкрили заблоковані двері, вивели постраждалу з приміщення та передали медичним працівникам для подальшого обстеження в лікувальному закладі. Також 4 березня о 12:40 високопільські рятувальники отримали повідомлення про загорання сухої рослинності за межами селища Високопілля. Пожежу було ліквідовано на площі 2 га.

Також напередодні минулих вихідних під обстрілом було с.Дніпровське. Від влучання боєприпасу загорілась господарча споруда на приватному подвір'ї. Рятувальники швидко загасили пожежу. Під час вихідних російська армія знову обстріляла Херсон. Під ворожі удари потрапили житлові багатоповерхові будинки в одному з районів міста. Рятувальники оперативно відреагували на повідомлення та обстежили місця прильотів.

Володимир Шкаєв

Поділитися