06 травня 2024 р. 14:57

Новий підрозділ місцевої пожежної охорони створено на Херсонщині

Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Фото: ДСНС України в Херсонській області)

Напередодні Великодня на Херсонщині відкрито ще один підрозділ місцевої пожежної охорони.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

У дописі відомства йдеться про те, що в Херсонському районі, завдяки спільній роботі Херсонської обласної військової адміністрації, Головного управління ДСНС України у Херсонській області та Дар'ївської територіальної громади запрацював новий підрозділ місцевої пожежної охорони.

Зазначається, що всього з моменту деокупації Херсонщини – це вже 17-й підрозділ МПО. У новоствореному підрозділі позмінно чергуватимуть вогнеборці з числа жителів громади, які будуть дбати про пожежну безпеку населення.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

У пресслужбі сподіваються, що у разі виникнення пожежі чи іншого лиха, рятувальники оперативно прибудуть для надання допомоги.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

Раніше повідомлялось про те, що спільними зусиллями Головного управління ДСНС Херсонщини та керівництвом національного природного парку "Кам'янська Січ", новостворений добровільний пожежний підрозділ на Бериславщині. Зазначається, що у підрозділі на озброєні два пожежні автомобілі, які укомплектовано усім необхідним обладнанням для порятунку життів та гасіння пожеж, заступив на перше чергування.

Також йшлося про те, що про те, що на Херсонщині в Архангельському Бериславського району відкрили підрозділ пожежної охорони. Новостворена команда рятувальників дбає про безпеку жителів Високопільської громади. Для ефективної роботи з пожежогасіння Головне управління ДСНС України у Херсонській області передали громаді пожежний автомобіль, спецодяг для рятувальників та вогнегасники. Відтепер мешканці Архангельського зможуть швидко отримати допомогу у випадку пожежі або інших надзвичайних ситуацій.

Володимир Шкаєв

Поділитися