19 лютого 2024 р. 09:59

На Херсонщині під час вихідних вогнеборці долали наслідки обстрілів

Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області)

На Херсонщині вогнеборці у вихідні долали наслідки обстрілів, зняли тіло загиблого з даху будинку та загасили пожежу в приватному будинку.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

Так, вчора, 18 лютого російські окупаційні війська атакували одне з сел Тягинської територіальної громади. Через влучання боєприпасу спалахнув житловий будинок. На гасіння виїхали черговий розрахунок пожежно-рятувального підрозділу та місцева пожежна охорона. Спільними зусиллями пожежу ліквідували.

Також на минулих вихідних Херсонські вогнеборці гасили будинок в який влучив російський снаряд. У неділю вранці під обстрілом було одне з сел Херсонського району. Окупанти поцілили в житловий будинок, від влучання спалахнула пожежа. Рятувальники спільно з місцевою пожежною командою загасили пожежу.


Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області

Також напередодні Херсонські рятувальники дістали тіло загиблого чоловіка з даху будинку. Так, з самого ранку окупанти не припиняли атакувати Херсон. Після обстрілу одного з мікрорайонів міста загинув 49-річний чоловік. Загиблий знаходився на даху житлового будинку. Рятувальники аварійно-рятувального загону спецпризначення виїхали на місце події та зняли тіло загиблого з покрівлі.


Наслідки обстрілу. Фото: ДСНС України в Херсонській області

У Бериславському районі ліквідовано пожежу житлового будинку. Так, вночі високопільські рятувальники отримали повідомлення про загорання житлового будинку в с.Ольгіне. На місце події направлено черговий розрахунок підрозділу та місцеву пожежну охорону с.Архангельське. Спільними зусиллями пожежу ліквідовано. Причини загорання встановлюються.

Раніше повідомлялось про те, що вогнеборці Херсона в черговий раз долали наслідки масованих обстрілів обласного центру. Так, вранці 16 лютого чергова атака окупантів спричинила пожежу нежитлової будівлі на території приватного домоволодіння в Корабельному районі міста. Рятувальники швидко ліквідували пожежу.

Також йшлося про те, що через російські обстріли у регіоні виникло чотири пожежі, три з яких ліквідували Білозерські рятувальники. Горів житловий будинок, господарчі споруди та квартира. Ще одна пожежа виникла в Бериславському районі. Горів автомобіль та скирта соломи. Вогнеборці також ліквідували пожежу.

Володимир Шкаєв

Поділитися