30 березня 2024 р. 20:30

Депутатка міськради з Миколаєва отримала титул на конкурсі краси

Фото: Єлизавета Трищанови/ instagram

(Фото: Єлизавета Трищанови/ instagram)

Депутатка Миколаївської міської ради Єлизавета Трищанович на всеукраїнському жіночому конкурсі увійшла до топ-5 фіналістів і отримала спеціальний титул. Конкурс краси проходив у Києві, 26 березня.

Про це вона сама повідомила у соціальній мережі instagram.

"Це топ 5 у Charity queen of Ukrainian. Але я нагороджена особливою відзнакою Амбасадор "Асоціація королів України". Навіть не очікувала, що будуть такі сильні конкурентки, бо така подія для мене вперше і довелося вийти із зони комфорту та стати вільною. Дякую Вам за підтримку", - написала депутат.

Крім того, Трищанович зібрала 18 340 гривень донатів для Збройних сил України.

(Фото: Єлизавета Трищанови/ instagram)

"Charity Queen of Ukraine" - це всеукраїнський конкурс краси, створений Асоціацією Королев, як потужна платформа для самореалізації та благодійної ініціативи.

Метою конкурсу є популяризації української жіночої вроди, як в Україні, так і за її межами, адже  переможці є фіналістками світових конкурсів краси.

Раніше ми писали, миколаївський посадовець Георгій Решетілов заробляє майже мільйон останні два роки, а його дружина отримує допомогу на проживання від держави. 

Днями вийшло розслідування про статки колишнього очільника Миколаївської СБУ Віталія Герсака, який просить гроші в американців, при цьому веде розкішне життя під час війни. 

Миколаївський депутат Артем Чорномороввважаючись мільйонером, використовує бюджетні кошти на оренду житла, а його дружина з дітьми проживає у  будинку в Німеччині.

А дружина очільника Миколаївської обласної державної адміністрації Юлія Кім отримала у 2022 році від чоловіка у подарунок годинник Hublot вартістю у 438 тисяч 720 гривень та стала власницею Bitcoin на 848 тисяч 38 гривень.

Ірина Глухова

Поділитися