29 лютого 2024 р. 16:24

Через шкідливу звичку херсонця постраждав багатоквартирний будинок

Фото: ДСНС України в Херсонській області

(Фото: ДСНС України в Херсонській області)

Вчора ввечері херсонським рятувальникам надійшов виклик про пожежу в багатоквартирному будинку.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС України в Херсонській області.

На місці події було врятовано мешканця квартири. Найімовірніше через необережність під час куріння загорілись домашні речі в одній з кімнат квартири. Чоловіка медичні працівники доправили до лікарні з ознаками отруєння продуктами горіння. Вогнеборці швидко загасили пожежу не давши розповсюдитись вогню на більшу площу.


Фото: ДСНС України в Херсонській області

Також на Херсонщині Білозерські рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку. Так, сьогодні вночі на номер служби 101 міста Херсон надійшло повідомлення про загорання даху житлового будинку в с. Правдине. Пожежу ліквідовано на площі 20 кв.м. Причини загорання встановлюються.

Раніше повідомлялось про те, що вночі, 27 лютого, після чергового обстрілу, загорілось два житлових будинки в одному з мікрорайонів міста Херсон. Не дивлячись на повторні обстріли, вогнеборцям Херсона до ранку пожежу вдалось ліквідувати. До гасіння залучалось 14 вогнеборців та чотири одиниці техніки. Напередодні вдень армія рф атакувала передмістя Херсона. Снаряд окупантів влучив в житловий будинок, спалахнула пожежа. Вогнеборці, які прибули на місце події декілька разів залучались до гасіння через повторні ворожі обстріли. Від ДСНС Херсонщини було задіяно дві одиниці техніки та дев’ять рятувальників.

Також йшлося про те, що вогнеборці Херсона в черговий раз долали наслідки масованих обстрілів обласного центру. Так, вранці 16 лютого чергова атака окупантів спричинила пожежу нежитлової будівлі на території приватного домоволодіння в Корабельному районі міста. Рятувальники швидко ліквідували пожежу.

Володимир Шкаєв

Поділитися