20 жовтня 2023 р. 17:55

Володимир Зеленський відвідав Миколаївщину

Фото: Офіс Президента

(Фото: Офіс Президента)

Сьогодні, 20 жовтня на Миколаївщину завітав Президент України Володимир Зеленський. Він провів нараду з актуальних питань безпеки та життєдіяльності в області та нагородив військових.

Про це повідомили в Офісі президента.

На нараді голова Миколаївської ОВА Віталій Кім поінформував Зеленського та інших учасників зустрічі про поточну ситуацію в регіоні, а міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич - про стан забезпечення життєдіяльності міста.

Фото: Офіс Президента

Також доповіли про ситуацію з відновленням водо- та газопостачання у звільнених населених пунктах, із водопостачанням Миколаєва, а також загалом про підготовку до опалювального сезону.

Фото: Офіс Президента

Окрім того, командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Одеса" Андрій Гнатов доповів про безпекову ситуацію в Чорному морі, зокрема про загрози судноплавству, створені росією, прикриття портової інфраструктури та результати роботи "зернового коридору".

Керівники правоохоронних органів регіону поінформували голову держави про оперативну та криміногенну ситуацію на території Миколаївської області та координацію роботи правоохоронців.

Фото: Офіс Президента

На Миколаївщині Президент також відвідав госпіталь, у якому проходять лікування поранені українські військові. Він поспілкувався із захисниками та вручив їм нагороди.

Перед цим, Володимир Зеленський провів дві наради на Херсонщині.

Так, 19 вересня Володимир Зеленський виступив на засіданні Генеральної Асамблеї ООН.

Також 12 вересня Зеленський ветував закон про е-декларування.

А 8 червня Президент України теж відвідав Миколаївщину.

До того ж ми повідомляли, що у Миколаєві притопило понтонний міст через підрив Каховської ГЕС.

Тетяна Каптур

Поділитися