14 листопада 2023 р. 09:52

У Херсоні обікрали волонтерський гуманітарний штаб

Волонтерский штаб. Фото: Інтент / Леонід Громов

(Волонтерский штаб. Фото: Інтент / Леонід Громов)

У Херсоні після одного з обстрілів обікрали волонтерський штаб.

Про це Інтенту повідомив координатор волонтерського штабу ГО "Веселий Рух – Херсон", який у місті називають ще "Партизан-помічник", Костянтин Костьорний.

За його словами, 11 листопада були чергові обстріли міста. Під час одного з них у штабі пошкодило вхідні двері та вибило вікно. Сталося це в районі 16:00, але довідалися волонтери про це лише вранці 12 числа.


Волонтерский штаб. Фото: Інтент / Леонід Громов

"Приїхавши 12 листопада на місце, ми виявили, що вікно вибите, двері пошкоджені, а всередині не вистачає деяких речей. Серед зниклих речей: мотопомпа для відкачування води, електромотор на човен, предмети гігієни та інші речі.

Побачивши, що трапилося, ми викликали на місце події поліцію Вони приїхали, криміналісти робили свою роботу, а ми поки що знайшли в одному зі сміттєвих баків нашу вазу (її криміналісти теж забрали, щоб зняти відбитки пальців)", - розповів Костянтин Костьорний.

Після того, як криміналісти завершили свою роботу, волонтери зачинили двері, а роботу штабу тимчасово поставили на паузу. Поки що чекають на якісь результати роботи слідчих.

За словами координатора штабу, це не перше приміщення, де розміщувався "Партизан-помічник". З деяких із попередніх місць базування теж довелося з'їхати через прильоти під час обстрілів.

У будь-якому разі волонтери впевнені в тому, що продовжуватимуть свою діяльність: надавати необхідну допомогу пенсіонерам, багатодітним та маломобільним людям.

Раніше повідомлялось про те, що за добу 12 листопада військові російської окупаційної армії здійснили 53 обстріли правобережної території Херсонщини, випустивши 279 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", танків, АГС, БПЛА та авіації.

Володимир Шкаєв

Поділитися