21 липня 2021 р. 17:51

Секретар міськради попросив одеситів не панікувати через аварію на "Рівнеазоті"

Секретар міськради попросив одеситів не панікувати через аварію на "Рівнеазоті"

Під час засідання погоджувальної ради Одеської міської ради головуючий - секретар міськради Ігор Коваль закликав депутатів і громадськість зберігати спокій щодо ситуації на підприємстві "Рівнеазот".

Ігор Коваль відзначив, що у соцмережах розповсюджується інформація про небезпеку, яку можуть принести мешканцям і гостям Одеси опади через аварію на вищезгаданому об'єкті.

Зазначимо, що про небезпеку повідомив Український гідрометцентр.


 

Далі секретар міськради закликав не піддаватися паніці - після консультацій з хіміками та іншими фахівцями можна зробити висновок: через велику відстань між Одесою і Рівним ніяких небезпечних наслідків не буде навіть в разі певного напрямку вітру. 

Про відсутність загрози життю населення проінформував і офіційний сайт ДСНС. 

Для зручного перегляду відкрийте зображення в окремому вікні

Нагадаємо, сильні дощі випали в центральній та північній частині Одеської області. Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС регіону.

Так, 20 липня рятівники 4 рази виїжджали на прибирання дерев з проїжджої частини дороги в смт Любашівка Подільського району. В цьому населеному пункті, як повідомив Telegram-канал THE WEATHER LAB, за декілька годин випало 45 мм опадів. Очевидці зафіксували шквальні пориви вітру і випадіння граду розміром до 88 мм у діаметрі. Дощило і в Роздільній. 

Після отримання виклику рятувальники прибули на місце пожежі, яка виникла у 30-типоверховому будинку. Така була легенда навчань, що відбулися сьогодні в Одесі, повідомила пресслужба регіонального Головного управління ДСНС.

Державна служба з надзвичайних ситуацій в Одеській області повідомила, що станом на 6 ранку 18 січня про пожежу на Посмітного, де загинули двоє людей, а ще двоє постраждали. Мешканців готелю на вулиці Посмітного в Одесі, що згорів 17 січня, поселили в готелі "Адмірал" - загалом це вісім осіб.

Поділитися