09 червня 2021 р. 14:45

В Одесі за два дні відкриється центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

В Одесі за два дні відкриється центр підтримки підприємців Дія.Бізнес

Одеса — вже п’яте українське місто, де відкриється Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес що має допомогти представникам мікро-, малого та середнього бізнесу Одещини.

Як зазначають у пресслужбі Одеської обладміністрації мета проєкту Дія.Бізнес — щоб кількість підприємців в Україні зростала.

Для цього Міністерство цифрової трансформації України створило онлайн-платформу з безкоштовними консультаціями для бізнесу та іншими можливостями, а ще відкриває спільно з партнерами мережу центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес у регіонах України. 

У центрі для підприємців доступні:

  • Безкоштовні консультації за напрямами маркетингу, продажів, оподаткування, юридичних питань, фандрайзингу, переведення бізнесу в онлайн.
  • Освітні події для розвитку власної справи: майстеркласи, довготривалі навчальні програми та практичні інтенсиви, кейс-навчання. 
  • Тестування продукту на спеціальній pop-up-локації перед виходом на ринок — збір відгуків на упаковку, ціну продукту, функціонал. 
  • Оренда локації та коворкінг для асоціацій підтримки малого й середнього бізнесу і для організацій, що підтримують бізнеси.
  • Обмін досвідом з іншими підприємцями, встановлення нових бізнес-зв’язків, пошук інвестицій для бізнесу. 

Центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Одесі матиме шість локацій: конференц-залу, консалтинг- і коворкінг зони, pop-up-локацію для тестування продукції, кав’ярню та букшоп. Площа центру — 120 квадратних метрів. Центр Дія.Бізнес в Одесі розташований на вулиці Грецька, 1а.

Нагадаємо, сервісні центри МВС вдосконалили процедуру реєстрації транспортних засобів та отримання посвідчення водія для внутрішньо переміщених осіб. Відтепер сервісні центри МВС реєструють транспортні засоби та видають посвідчення водія усім внутрішньо переміщеним особам. 

Український парламент проголосував за запровадження інформаційно-телекомунікаційної системи досудового розслідування, яку також називають "судом у смартфоні".

Одеський муніципалітет планує приєднатися до пілотного проєкту із подання електронних петицій за допомогою порталу "Дія".

Поділитися