01 березня 2020 р. 19:00

Охочих стати працівниками нової прокуратури в Одеській області - 226

Охочих стати працівниками нової прокуратури в Одеській області - 226

Перший та другий етапи атестації прокурорів регіональних прокуратур, що є наступним етапом реформи прокуратури, та передбачає атестацію всіх прокурорів України  розпочнуться 2 березня.

Як повідомили у пресслужбі прокуратури Одеської області, процес атестації однаковий для всіх прокурорів та аналогічний процедурі в Офісі Генерального прокурора.

Він складатиметься з трьох етапів – тесту на знання законодавства, тесту на загальні здібності та співбесіди з кадровою комісією.

Бажання пройти атестацію та приєднатися до нової прокуратури виявили 226 прокурорів прокуратури області. Після третього етапу – прийняття кадровою комісією рішення про проходження або не проходження прокурорами співбесіди, результати атестації будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Офісу Генерального прокурора.

Очікується, що атестація прокурорів регіональних прокуратур завершиться до початку червня.

Нагадаємо, Одеська місцева прокуратура № 3 звернулась до суду з позовом про розірвання договору оренди земельної ділянки на Французькому бульварі, 1/5, укладеного між Одеською міською радою та одним із підприємств міста.

Поділитися