17 червня 2022 р. 16:52

Кабмін запровадив візовий режим з росією

Кабмін запровадив візовий режим з росією

Кабінет Міністрів України ухвалив постанову "Про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з Російською Федерацією".

Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль

"У межах протидії безпрецедентним загрозам національній безпеці, суверенітету й територіальній цілісності нашої держави запропонував Кабінету Міністрів опрацювати питання перегляду режиму в’їзду російських громадян на територію України, – зазначив раніше президент України Володимир Зеленський.

За словами Зеленського, запровадити візовий режим для росіян планують з 1 липня 2022 року.

Нагадаємо, у травні 2022 року електронна петиція до президента України Володимира Зеленського про введення візового режиму для росіян зібрала 25 тисяч підписів. 

24 лютого 2022 року президент росії володимир путін заявив про проведення "спеціальної операції" проти України в своєму відеозверненні о 4 ранку 24 лютого до росіян. Президент України Володимир Зеленський скликав Раду Національної безпеки і оборони, яка ввела в країні воєнний стан, що продовжується дотепер.

Поділитися