09 липня 2022 р. 17:49

Після бійки: голова Одеської ОВА вирішив перевірити роботу органів влади у Білгороді-Дністровському

Після бійки: голова Одеської ОВА вирішив перевірити роботу органів влади у Білгороді-Дністровському

Голова Одеської ОВА Максим Марченко заявив, що створив робочу групу, яка вже з наступного тижня (з 11 липня) почне перевіряти роботу Білгород-Дністровської районної та міської рад. Про це він повідомив під час свого звернення ввечері 9 липня.

"Найближчим часом я планую особисто відвідати це місто", - пообіцяв М. Марченко.

Нагадаємо, міський голова Білгорода-Дністровського Віталій Граждан опинився в лікарні через бійку з головою Білгород-Дністровської районної ради Григорієм Мельниченком. Попередньо, конфлікт виник через комунальну нерухомість. 

Після цього голова Білгород-Дністровської районної ради Григорій Мельниченко звернувся до голови Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка з проханням звернутися до президента України щодо можливості введення в Білгороді-Дністровському військової адміністрації та відсторонення міського голови Віталія Граждана від виконання обов'язків. Коментуючи ці події, голова військової адміністрації зауважив, що така поведінка є неприйнятною ні для кого.

Віталій Граждан був обраний мером на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року від партії "Опозиційна платформа - За життя". Григорія Мельниченка депутати Білгород-Дністровської районної ради обрали своїм головою 4 грудня 2020 року. Він є депутатом від партії "Довіряй ділам".

 

Поділитися