02 березня 2021 р. 20:15

Вигнаний з партії Шарія депутат міської ради судиться з колишніми однопартійцями

Вигнаний з партії Шарія депутат міської ради судиться з колишніми однопартійцями

Депутат Одеської міськради Олексій Нагаткін, якого обрали за списком «Партії Шарія», судиться з уже колишніми однопартійцями. 

Його позов розглядає Приморський суд, повідомляє «Думська»

Нагаткін, який посварився з Анатолієм Шарієм і приєднався до ситуативної промерської коаліції, оскаржив рішення партійної конференції, яка зняла його з посади голови обласної організації політсили. Крім того, він вважає незаконним рішення про виключення його з лав «шарійців».

Шарій назвав Олексія Нагаткіна і його батька Олега Нагаткіна «зрадниками»: мовляв, вони «продалися» меру міста Геннадію Труханову. 

В одному із своїх дописів, Анатолій Шарій додав: «Ввічливо попросимо людей здати мандати…». 2 грудня на позачерговій сесії Одеської міської ради було повідомлено про виключення з фракції «Партія Шарія» Олексія Нагаткіна (був першим кандидатом у виборчому списку партії).

Сам Нагаткін вбачає справжню причину свого конфлікту з Шарієм у тому, що обласну організацію ПШ фактично продали одеській ОПЗЖ.

За його словами, трьох депутатів з шести, які пройшли до міської ради, він вперше побачив на першій сесії, а чотирьох з шести членів партії, які стали членами обласної, він не бачив жодного разу в житті.

«Додам більше: з ними не знайомий той кістяк з наших прихильників, яких прийнято називати активом: 200-250 одеситів, які в будь-яку погоду і в будь-який час доби були готові допомагати нам – обласному офісу ПШ у вирішенні будь-яких проблем», – стверджує Нагаткін.

При цьому раніше Шарій декларував, що підбір кандидатів в депутати проводився особисто ним. Серед критеріїв – активна участь в партійних акціях, постійна робота в команді без винагороди і активна діяльність в соцмережах. 

Нагадаємо, після виборів 25 жовтня склад новообраної Одеської міської ради оновився на 59%.

Поділитися