21 грудня 2021 р. 16:21

Мерія витратить 100 тисяч на портал з питань молодіжної політики

Мерія витратить 100 тисяч на портал з питань молодіжної політики

Одеський міський голова Геннадій Труханов розпорядився виділити 100 тисяч гривень на створення та популяризацію інформаційного порталу з питань молодіжної політики.  

Відповідну інформацію оприлюднила пресслужба мерії.

Департаменту внутрішньої політики Одеської міської ради слід здійснити матеріально-технічне та організаційне забезпечення створення та популяризації інформаційного порталу з питань молодіжної політики у грудні 2021 року.

Зокрема на створення безпосередньо інформаційного порталу з питань молодіжної політики витратять 60 тисяч гривень, ще 40 тисяч - на популяризацію цього порталу.

Нагадаємо, Одеський міський голова Геннадій Труханов підписав розпорядження про виділення коштів на замовлення послуг зі збору та систематизації інформаційно-аналітичних даних (відкритого та закритого типу) з подальшим підключенням до системи модулю "Економічний профайл територіальної громади міста Одеси".

Раніше Одеський міській голова Геннадий Труханов підписав два розпорядження про виділення коштів, які Департамент міжнародного співробітництва та маркетингу Одеської міської ради має сплатити за виготовлення каталогу Made in Odesa, а також за маркетингової стратегії міста Одеси, брендингу та брендбуку території. 

А також про виділення коштів на придбання подарунків та дипломів для нагородження переможців та учасників конкурсу "Кращий інноваційний проєкт".

Поділитися