31 серпня 2021 р. 12:33

Колишній секретар Криворізької міської ради склав мандат через обвинувачення у зраді партії

Колишній секретар Криворізької міської ради склав мандат через обвинувачення у зраді партії

Колишній секретар Криворізької міської ради Олександр Котляр склав достроково повноваження депутата міської ради через вимоги керівництва фракції «Слуга народу».

Відповідне рішення ухвалили депутати міської ради на сесії 31 серпня. 

«У зв’язку з тим, що минулого тижня я склав повноваження секретаря міської ради, та враховуючи те, що я обирався депутатом від політичної партії «Слуга народу», єдиним рішенням для себе вважаю скласти з себе депутатські повноваження», – заявив на засіданні Олександр Котляр.

Раніше на офіційній сторінці голова «Слуги народу» Олександр Корнієнко звинуватив Олександра Котляра у зраді принципам партії та президента Володимира Зеленського та пригрозив відкликати його за народною ініціативою, якщо той не складе мандат. 

Голова міської організації партії «Слуга народу» у Кривому Розі, народний депутат Юрій Корявченков додав, що рішення Олександра Котляра не було обговорено ані з депутатською фракцією політичної партії «Слуга Народу» у Криворізькій міській раді, ані з міською організацією партії.

Зазначимо, що після відмови Олександра Котляра Криворізька міська рада обрала виконувачем обов`язків міського голови Юрія Вілкула, якого попередньо обрали секретарем міськради.

У зв`язку з загибеллю очільника міста Костянтина Павлова, відповідно до чинного законодавства, сесію скликав секретар міськради Олександр Котляр. На розгляд винесли питання "Про дострокове припинення повноважень Криворізького міського голови".

Поділитися