04 квітня 2021 р. 11:30

Ізмаїльські депутати приймають громадян тільки по телефону

Ізмаїльські депутати приймають громадян тільки по телефону

На прийом до депутата Ізмаїльської міської ради обраних від партії «Слуга народу» поки потрапити особисто не можливо через COVID-19.

Про це зазначено на офіційному сайті Ізмаїльської міської ради. 

«Прийом громадян депутатами Ізмаїльської міської ради Ізмаїльського району Одеської області, обраними від партії «Слуга народу», тимчасово – на період карантину – відбувається у телефонному режимі.  Для того, щоб зв’язатись з депутатом, потрібно за міським телефоном   7-22-10  залишити власні контактні дані - прізвище, ім’я та по батькові, свій контактний номер телефону, до якого депутата вам потрібно на прийом, і ваш депутат обов’язково особисто зв’яжеться з  вами.  Просимо вибачення за такі незручності, але перш за все ми дбаємо за ваше здоров’я».  

При цьому також, розміщений графік прийому депутатів на 2021 рік. 

До депутатів від політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» потрапити на прийом можна за попереднім записом, на сайті ради вказаний графік прийому та контактний телефон. 

Нагадаємо,  в Ренійськії громаді проблема «незнайомства» депутатів і жителів громади регулярно проявляється в тому чи іншому контексті. 

Значно важливіше те, що на тому ж сайті опубліковано графік прийому, в якому майже всі депутати, окрім одного, вказали номери своїх телефонів.

Особистий прийом громадян керівним складом Одеської міської ради призупинено на період посилення карантинних заходів.  

Поділитися