07 березня 2020 р. 13:28

Урбанський з однодумцями відстоюватиме у Раді духовність, моральність та здоров'я українців

Урбанський з однодумцями відстоюватиме у Раді духовність, моральність та здоров'я українців

Народний депутат України Анатолій Урбанський ініціював створення у Верховній Раді міжфракційного об'єднання за "За духовність, моральність та здоров'я України".

Про це нардеп Анатолій Урбанський написав на своїй сторінці у Facebook та опублікував список своїх однодумців, які увійшли в об'єднання.

Зокрема, у списку, крім самого ініціатора, Віктор М'ялик, Тарас Батенко, Ірина Констанкевич, Ігор Гузь, Іван Чайківський, Юрій Шаповалов, Петро Юрчишин, Лариса Білозір та Антон Яценко. Варто зазначити, що всі вони входять у парламентську групу "За майбутнє".

Фото: Анатолій Урбанський/ Facebook

На меті нового міжфракційного об'єднання - підготовка та втілення законодавчих ініціатив, спрямованих на пропагування моральності, духовності та здорового способу життя, захист сімейних цінностей, запобігання поширенню тютюнопаління, наркоманії, ВІЛ/СНІДу, дитячої порнографії тощо. 

Також нардепи планують у рамках роботи новоствореного об'єднання ініціювати прийняття відповідних законів.

Нагадаємо, торік у жовтні Анатолій Урбанський увійшов до міжфракційного парламентського об'єднання "За Кубань", проте невдовзі повідомив, що виходить із цього об'єднання.

Також нагадаємо, що у січні 2020-го десять нардепів від Одещини увійшли до міжфракційного об'єднання "Цінності, гідність, сім'я". Здебільшого у списку цього об'єднання серед одеситів представники парламентської фракції "Слуга народу". Також в об'єднання увійшли Анатолій Урбанський (група "За майбутнє") та його колега по парламентській групі Антон Кіссе.

Поділитися