12 вересня 2020 р. 11:54

Навіщо президент приїхав до Одеси (оновлено)

Навіщо президент приїхав до Одеси (оновлено)

Президент України Володимир Зеленський відвідує 12 вересня Одеську область та Одесу.

Як повідомили у пресслужбі офісу голови держави, президент має ознайомиться з об’єктами, що входять до Національної програми «Велике будівництво».

Зокрема має намір перевірити, як ремонтується міст через Хаджибейський лиман, відвідати новий дитячий садок в Авангарді, Зелений театр, одеську філармонію, а також взяти участь в партійній конференції «Слуг народу», на якому представлять кандидатів до місцевих рад Одеси та регіону

Також Володимир Зеленський візьме участь у представленні проекту Стратегії розвитку Одещини на період до 2027 року.

12:57 Під час робочої поїздки до Одеської області президент України Володимир Зеленський ознайомився з реалізацією проекту реконструкції та будівництва аеродромного комплексу Міжнародного аеропорту «Одеса».

13:31 Перебуваючи з робочою поїздкою в Одеській області, президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реалізації Національної програми «Велике будівництво» в регіоні. Зокрема, Глава держави оглянув спорудження дитячого садка в селищі міського типу Авангард Овідіопольського району.

14:03 Під час робочої поїздки до Одеської області Президент України Володимир Зеленський ознайомився з роботою створеного торік Центру безпеки громадян селища міського типу Авангард.

15:13 під час робочої поїздки до Одеської області Президент України Володимир Зеленський оглянув перебіг реконструкції мостового переходу через Хаджибейський лиман на автомобільній дорозі Київ – Одеса.

16:31 У межах робочої поїздки на Одещину Президент України Володимир Зеленський взяв участь у презентації Стратегії розвитку області на 2021-2027 роки.

Також президент відвідав порт, а розпочав візит саме з участі в партійній конференції «Слуг народу», на якому представлять кандидатів до місцевих рад Одеси та регіону

17:24 Президент України Володимир Зеленський ознайомився з перебігом реконструкції причалу № 7 Одеського морського порту.

17:38 Президент України Володимир Зеленський повідомив, що Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства отримало завдання щодо підготовки програми підтримки фермерів, які постраждали від посухи. Зокрема, передбачається розширення програми «Доступні кредити 5-7-9%».

«Я говорив з фермерами. Поставили завдання. Крім програми «5-7-9%», буде виділено частину в цій програмі для фермерів. Перш за все для тих, які постраждали від посухи в Україні», – зазначив Глава держави під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки в Одеську область.

17:44 Президент України Володимир Зеленський повідомив, що після декількох раундів перемовин на рівні радників лідерів країн – учасниць Нормандського формату готуватиметься зустріч на найвищому рівні.

Більше фото ТУТ

Нагадаємо, 11 вересня в Одеській обласній адміністрації повідомили про те, що візит президента все ж відбудеться.

Раніше президент України Володимир Зеленський переніс свій візит. Передбачалося, що голова держави відвідає Одесу і до 3-5 вересня приберуть танкер з пляжу.

Поділитися