11 квітня 2020 р. 14:08

Може і Леонов: у "Слузі народу" не визначилися з кандидатом на посаду мера Одеси

Може і Леонов: у "Слузі народу" не визначилися з кандидатом на посаду мера Одеси

У "Слузі народу" не хочуть поки що називати ім'я претендентів на посаду міського голови Одеси від партії, проте вважають чинного нардепа Олексія Леонова відмінним кандидатом.

Про це в інтерв'ю виданню "Лівий берег" заявив голова партії "Слуга народу" Олександр Качура.

Він заявив, що не займається питанням вибору кандидатів, на його думку, у кожному великому регіоні, у тому числі в Одесі, у партії є люди, які можуть стати міськими головами. З кандидатами партія визначиться, коли прийде час їх висувати.

"Я не хотів би це коментувати, тому що це погано для них закінчиться. Їх почнуть дискредитувати одразу після виходу цього інтерв'ю", - заявив він на питання щодо можливих кандидатів під партії, а коли його запитали, чи розклядається кандидатура Олексія Леонова, відповів, що чув про такий варіант.

На думку Качури, Олексій Леонов - "відмінний кандидат", який має підтримку, принципи та є гарним депутатом. 

"Його в Одесі знають, він успішна людина, яка всього добився сам - будучи вихідцем з дитбудинку, виліз на політичну вершину. Одесити таких люблять", - вважає голова партії.

Качура розповів, що у партії питання кандидата централізують. "Центральний офіс буде консультуватися з обласним осередком партії, щоб область сама прийняла рішення, якого в яких містах висувати", - зазначив він та додав, що наразі немає жодної області, де б не було представників "Слуги народу". Також голова партії вважає, що часу ще вдосталь, щоб "форматизувати" свої команди".

Нагадаємо, що торік йшлося про те, що в Одесі можуть відбутися дострокові місцеві вибори.

У березні поточного року народний депутат Олексій Леонов ініціював у Верховній Раді створення комісії, яка має розглянути порушення законів мером Одеси Геннадієм Трухановим.

Поділитися