19 червня 2015 р. 03:00

Общественники севера Одесской области просят Михеила Саакашвили учесть их мнение при назначении председателей 7-ми РГА

Общественники севера Одесской области просят Михеила Саакашвили учесть их мнение при назначении председателей 7-ми РГА

Активисты «Громадської ради Північного регіону» надеются, что при назначении глав РГА учтут и их мнение

Активисты общественной организации «Громадська рада Північного регіону» обратились к председателю Одесской облгосадминистрации Михеилу Саакашвили с просьбой учесть их мнение и Общественных советов при РГА при назначении председателей райгосадминистраций Котовского, Любашовского, Савранского, Балтского, Кодымского, Красноокнянского и Ананьевского районов.

Предоставляем текст обращения без купюр:

«Шановний Міхеіл Ніколозович!

Громадська рада Північного регіону, на Півночі Одещини, створила розгалужену низку відокремлених підрозділів в 9 районах області. До нас ввійшли сміливі патріоти України з активною громадською позицією.

Наші представники ввійшли до всіх громадських рад, при державних районних адміністраціях Півночі Одещини.

Наша діяльність направлена на побудову нового громадського суспільства, і в цьому прагненні, ми цілком підтримуємо вашу діяльність і готові усіляко допомагати Вам.

Нами проводиться розгалужена робота по громадському контролю діяльності органів виконавчої влади, ми організовуємо и допомагаємо учасникам АТО, інвалідам, пристарілим. В рамках своїх повноважень, намагаємося боротися з проявами корупції та злочинності, допомагаємо місцевим органам виконавчої влади і самоврядування в проведенні різноманітних патріотичних заходів.

В зв’язку з тим, що Вами проводиться конкурс на посади голів державних районних адміністрацій, просимо врахувати при цьому думку Громадської ради Північного регіону та Громадських рад при районних державних адміністраціях Котовського, Любашівського, Савранського, Балтського, Кодимського і Красноокнянського, Ананьївського районів».

Общественники выразили полную Михеилу Саакашвили в его намерениях преодолеть коррупцию и казнокрадство и готовность всячески помогать ему, защищать конституционные права людей.

Поділитися