11 листопада 2016 р. 02:00

Проект «13»: історія третя. "Кохання в окопі не вмирає"

Проект «13»: історія третя. "Кохання в окопі не вмирає"

ІзбірКом продовжує перепублікацію фронтових записок у рамках проекту «13»

ІзбірКом продовжує перепублікацію фронтових записок у рамках проекту Дарини Рудик «13».

За словами авторки проекту, третю фронтову записку озвучив фронтмен гурту "Веремій" Віталій Калініченко, а проілюструвала художниця Грася Олійко.

"Всі мої записки про реальних людей, невидумані факти з життя, справжні почуття. Ця історія не виключення. Вона про Любов до жінки, чий тато загинув в бою, про бажання повернутися і народити дівчинку. Щоб схожа на кохану. Щоб маленька. Щоб любити їх до неба і вище...", - пише Дарина Рудик.

"Не думаю, что я выбрала рассказ, скорее он выбрал меня. Прочла и сразу увидела перед глазами картинку. В первый раз, когда дочитывала, плакала. Во второй тоже. Потому что там правда, там честно. Даринка обратилась как будто ко мне лично. Самое важное: не врать себе. У нас нет времени на игры, на притворства. В любви есть только "да" или "нет", нет никаких "если". Наверное в окопе ты видишь всё четче, и там уж точно нет времени врать самому себе.

Пусть те кто здесь и сейчас ходит, пьет кофе, посещает выставки, встречается с друзьями будет честен с самим собой и не тратит ни минуты зря, ни минуты на «чужого» человека. Это же не репетиция жизни. Нужно верить своему сердцу.

Волонтер из меня бы не получился, медсестра тоже. Но очень хотелось как-то помочь что ли, поучаствовать в этой борьбе за правду. Поэтому очень рада участию в этом проекте. Сделала то, что у меня получается хорошо, свое дело", - розповідає художниця Грася Олійко.

Нагадаємо, проект включає в себе випуск 13 фронтових записок у форматі аудіо-файлів, які можна послухати на SoundCloud, також є сторінка на Facebook - «13project».

Прослухати історію також можна ТУТ.

Соціальный проект Даринки Рудик

АУДІОСТРІЧКА БОЙОВИХ ДУМОК

Читає: Віталій Калініченко (гурт "Веремій")

Художник: Грася Олійко

Музика: Kashiwa Daisuke – Stella

Sound Design: Антон Зварич

Поділитися

08 жовтня 2022 р. 21:11

Geeky pop: настільні ігри