31 жовтня 2016 р. 02:00

Проект «13»: історія друга

Проект «13»: історія друга

ИзбирКом продовжує перепублікацію історій проекту "13" Дарини Рудик

ИзбирКом продовжує перепублікацію фронтових записок у рамках проекту "13". Цього разу публікуємо історію другу - про Тома, яку озвучив та проілюстрував Георгій Сагітов.

"Мені дуже хочеться трошки розповісти про головного героя. Про Тома. Том. Луганчанин, а якщо точніше - старобільчанин. 18 років, переходящі в 19 на той момент. Його "аргумент"- ПКМ. Його патріотизм - бути постійно в бойовій готовності. Його стиль - сон уривками і волосся в "білих мухах"... Наймолодший з нас. Найдитинковіший. Так хотілося його зберегти. Не віддати землі, яка забирала нещадно. Не питала, чи можна. Хотілося його зберегти, аби потім спокійно дивитися його мамі в очі...

Зберегли. Він живе у Старобільську і скоро збирається одружитися. Том, дякую Тобі за все: за яблука, за гребінець який ви привезли... За все "дякую". Будь щасливим. Твій квиток в життя викуплений дорогою ціною", - сказано на сторінці проекту у Facebook.

Нагадаємо, проект включає в себе випуск 13 фронтових записок у форматі аудіо-файлів, які можна послухати на SoundCloud, також є сторінка на Facebook - «13project». 

Також проект вміщує соціальну рекламу в Києві на сітілайтах з уривками з 13 фронтових записок (аби нагадати всім людям про «маленькі радості кожного дня» і достукатися до сердець військових, які виходять на станції метро «Вокзальна» з меседжем: «Ми Вам дякуємо… Дякуємо що маємо змогу пити каву тут… Ви не самі…».

Чому їх 13, можна послухати ТУТ.

соціальный проект Даринки Рудик

АУДІОСТРІЧКА БОЙОВИХ ДУМОК

Читає Георгій Сагітов

Художник Георгій Сагітов

Sound Design Антон Зварич

Поділитися

08 жовтня 2022 р. 21:11

Geeky pop: настільні ігри