06 травня 2022 р. 12:03

Журналіст-уродженець Болграда загинув у бою з окупантами

ФОТО: Махала

(ФОТО: Махала)

Уродженець Болграда журналіст Максим Мединський, який повернувся до лав Збройних сил України одразу після початку повномасштабного вторгнення росії в лютому, загинув в бою з окупантами.

Про це повідомило болградське видання Махала, з яким Максим співпрацював, коли готувався до вступу на факультет журналістики Київського національного університету.

Максим закінчив Болградський УВК: «школа-ліцей», та воював на сході України ще в 2014 році. 

«Якщо знову почнуться активні бойові дії, я, звісно ж, повернуся на війну. Абсолютно готовий зробити це в будь-який момент. Потрібно буде розібратися з роботою, домашніми питаннями і вперед. Боятися нормально, хвилюватися про рідних теж. Але не піти не можна. А як інакше? Хто повинен це зробити? Завжди є що втрачати. Але важливо не лише боятися втрат, а й захищати своє. На жаль, можливість загострення — це не одномоментна ситуація, а та реальність, в якій ми живемо», - заявив він журналістам видання у лютому 2022 року.  

Нагадаємо, мешканці Роздільнянського району Одеської області Микола Кривошеїн та Іван Піддубний загинули на війні.

4 травня стало відомо, що від обстрілів окупантів загинув журналіст, військовий кореспондент Олександр Махов.

Житель села Першотравневе Визирської громади Одеської області Олександр Пархоменко загинув 30 квітня на війні з росією у віці 22 років.

В Україні створили Фонд пам’яті загиблих журналістів.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися