02 вересня 2022 р. 15:24

Військовослужбовець з Подільська загинув на півдні України

Фото: Подільська районна рада

(Фото: Подільська районна рада)

Житель міста Подільськ Владислав Тростянецький загинув внаслідок поранень, отриманих при виконанні бойових завдань на півдні України.

Про це повідомили у пресслужбі Подільської районної ради.

В райраді також зазначили, що цими днями Подільщина проводила в останню путь воїнів, мешканців Кодимщини - 25-річного молодого бійця Івана Павлішина та старшого сержанта Руслана Костенка, що служили в 9 окремому мотопіхотному батальйоні, і воїна з Окнянської громади, що загинув під час виконання бойових завдань на Миколаївщині -  Володимира Філіпова

Як повідомили вчора, 1 вересня, у пресслужбі Білгород-Дністровської районної адміністрації житель села Молога, Білгород-Дністровського району Одеської області, старший солдат Петро Форостенко, загинув під час виконання бойового завдання в районі села Велике Артакове, Миколаївської області 30 серпня.

30 серпня стало відомо, що громадський діяч з Одеси Георгій Липський - представник зоозахисної організації "Закон Природи" загинув під час боїв із російськими загарбниками на Херсонщині.

Житель села Базар’янка Тузлівської громади у Білгород-Дністровському районі Одеської області, молодший сержант Ігор Бурдужа загинув на Донеччині.

17 серпня загинув військовослужбовець, житель села Баранове Іванівської громади Одеської області - Микола Марченко. 

Зазначимо, мешканці Тарутиного на Южного Одеської області 17 серпня попрощалися із загиблими воїнами Збройних Сил України Геннадієм Тихоновим та Григорієм Денисенком.

Раніше в Одесі проводили в останню путь мешканця села Ілічанки Красносільської громади Одеської області Володимира Гусєва. 

Раніше Красносільська об'єднана територіальна громада Одеської області попрощалась з мешканцем села Кубанки Олександром Продановим, загиблим поблизу Миколаєва.

Мешканці села Зоря Труда, яке входить у Визирську громаду Одеської області 4 серпня попрощалися із загиблим односельцем Євгеном Хрустальовим, мешканці Красносільської громади із Сергієм Рабошем, який загинув 31 липня під час виконання бойового завдання в зоні проведення Операції об’єднаних сил на Донеччині.

Поділитися