25 лютого 2022 р. 19:37

Всі освітні заклади йдуть на двотижневі канікули

Всі освітні заклади йдуть на двотижневі канікули

З метою убезпечення всіх учасників освітнього процесу сьогодні, 25 лютого 2022 року, МОН направлено листа керівникам департаментів (управлінь) освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій і керівникам закладів професійної, фахової передвищої та вищої освіти з рекомендацією щодо припинення освітнього процесу в усіх закладах освіти та оголошення канікул на два тижні. Про це повідомив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет у своєму Telegram-каналі.

"Прошу освітян і всіх українців орієнтуватися на офіційні джерела інформації. Крім того, не переходьте за підозрілими посиланнями, кнопками, а також не поширюйте непідтверджену інформацію", – зазначив Сергій Шкарлет.

Міністр також звернувся до всіх із закликом не панікувати та слідувати рекомендаціям державних і місцевих органів влади, а також правоохоронців.

Нагадаємо, мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про введення в місті комендантської години з 23:00 до 05:00. У цей час зокрема буде заборонено перебування людей на вулицях міста та інших громадських місцях до видачі спеціальних перепусток та посвідчень. Також мер оголосив про проведення загальної мобілізації на території міста Одеси.

Раніше президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію на території усіх регіонів країни та Києва. Відповідний документ оприлюднив Офіс президента. Згідно указу, мобілізація проводиться протягом 90 діб із дня набрання ним чинності. 

Більше про російське вторгнення у хрониці ІзбірКома.

Поділитися