05 березня 2022 р. 11:57

Впродовж війни в Одесі не зареєстровано жодного випадку мародерства

Впродовж війни в Одесі не зареєстровано жодного випадку мародерства

Патрулі правоохоронців та громадських помічників не зареєстрували жодного випадку мародерства в Одесі від початку війни.

Про це повідомив голова ГО «Всеукраїнська професійна Асоціація підприємців» Борис Емельдеш.

«Члени нашої Асоціації та інші небайдужі одесити спільно зі співробітниками поліції щодня патрулюють вулиці нашого міста. Основна мета – уникнути мародерства на вулицях Одеси. Станом на сьогодні не було жодного випадку мародерства і за це я вдячний нашим громадянам. Сподіваюся, що в Одесі ситуація буде спокійною. Також звертаюся до одеситів, які залишились у місті. Ви можете допомогти навіть доглядаючи квартири сусідів, які з тих чи інших причин покинули Одесу», - зазначив він.

Нагадаємо, вихованців 33 дитячих будинків державного та сімейного типу,  інтернатів, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, навчальних та реабілітаційних закладів, центрів професійної освіти, патронатних та опікунських родин евакуювали з Одеської області.

Одеська обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом обстрілу збройними силами Російської Федерації вантажного цивільного судна "HELT".

Одеська обласна прокуратура та окружні прокуратури Одеської області розпочали 15 кримінальних проваджень За фактами посягання на територіальну цілісність і недоторканість України та порушення законів та звичаїв війни на території Одещини. 

Поділитися