03 квітня 2022 р. 07:24

Ворог обстріляв ракетами Одесу (оновлено)

Ворог обстріляв ракетами Одесу (оновлено)

Вибухи від ворожих ракет розбудили одеситів у неділю 3 квітня. 

Як повідомили в Одеському муніципалітеті, Одесу атакували з повітря ракетами.

Частину ракет збили війська протиповітряної оборони, проте частина все ж влучила по території міста тож в деяких районах зафіксована пожежа.

Інформація про місця попадань не розкривається із міркувань безпеки. Військові також просять городян не оприлюднювати фотографії та відео місць попадання ракет аби не ставати випадковими коригувальниками ворожого вогню. Чи постраждав хтось від атаки також поки не повідомляється. 

Втім відомо, що однією з цілей був інфраструктурний об'єкт на території міста.

08:45 За попередніми даними від оперативного командування "Південь" від влучань ворожих ракет ніхто не загинув. 

Нагадаємо, підрозділи ворожої армії, які виконують нібито миротворчі функції на території Придністровського регіону Республіки Молдова, активізувалися для проведення провокацій та демонстраційних дій на кордоні з Україною.

Ввечері 1 квітня з ракетного комплексу "Іскандер" з тимчасово окупованого Криму війська РФ випустили три ракети по населеному пункту в Одеському районі, є травмовані.

Під час ракетного обстрілу Одеської області ворог підступно намагався вразити об’єкти критичної інфраструктури, ураження яких може нести небезпеку цивільному населенню. Завдяки вчасному та ефективному реагуванню сил протиповітряної оборони, ракети не влучили в заплановані ворогом об’єкти. Ситуація знаходиться під контролем Збройних Сил України.

15:21 Міський голова Геннадій Труханов повідомив, що в результаті обстрілів постраждалих немає. Пошкоджена низка житлових будинків, збитки встановлюються.

ХРОНІКА ВІЙНИ

 

Поділитися