22 жовтня 2022 р. 10:57

Ворог наніс два ракетних удари по об'єкту енергетичної інфраструктури Одещини

Ворог наніс два ракетних удари по об'єкту енергетичної інфраструктури Одещини

Вранці ворог наніс два ракетних удари по об’єкту енергетичної інфраструктури області.

Як повідомили в Одеській обласній військовій адміністрації, внаслідок цього у декількох населених пунктах Одеського району немає світла. 

Наразі комунальні служби та ДСНС займаються ліквідацією наслідків ударів. 

"Укренерго та ДТЕК роблять усе, щоб у найкоротший строк відновити роботу електромереж", - повідомив голова ОВА Максим Марченко.

В Одеській районній державній адміністрації зазначили, що в результаті атаки, на жаль, є постраждалі. "В результаті ракетного обстрілу відбулось влучання двох крилатих ракет в об'єкт критичної інфраструктури одеського району. Трьом постраждалим надається медична допомога", - йдеться в повідомленні.

Вчора одеські зенітники збили російський штурмовик над Миколаївщиною.

19 жовтня бійці Державної прикордонної служби збили з автоматів ворожий безпілотний летальний апарат, імовірно Shahed-136.

А вночі з 18 на 19 жовтня ворог двічі атакував Миколаївщину безпілотниками-камікадзе типу Shahed-136. 13 з них було збито на території області. Так, 11 дронів збито силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" та ще два – воїнами Національної гвардії України та Державної прикордонної служби України.

17 жовтня спрямований по Одеській області ворожий безпілотний літальний апарат оперативно-тактичного рівня знищено силами протиповітряної оборони над морем. Тоді повідомлення за день про збиття ворожих повітряних снарядів лунали тричі. Так, повітряні тривоги, що лунали одна за одною впродовж дев'ятої години ранку, були викликані ракетним ударом росіян по території Одеської області.  

Поділитися