29 травня 2022 р. 16:00

В Україні припинять виплати допомоги деяким переселенцям

ФОТО: Слово і Діло

(ФОТО: Слово і Діло)

Міністерство соціальної політики скасовує виплати для переселенців, які виїхали з міст що не знаходяться безпосередньо в зоні бойових дій.

Про це повідомила міністр соціальної політики Марина Лазебна в ефірі всеукраїнського телемарафону.

За її словами, виплати продовжуватимуть отримувати ті українці, у кого пошкоджені чи зруйновані будинки.

"З травня виплати отримуватимуть ті, хто проживає в зоні бойових дій, які не можуть повернутися додому. Або ті, у кого пошкоджено майно. Дуже багато людей, які два місяці перебували в наших безпечних регіонах, повертаються додому, до роботи, за що ми їм дякуємо Так от, таким людям виплати припинятимуться вже з травня", - повідомила міністерка.

Нагадаємо, з початку року до середини травня до Ізмаїльського міськрайонного центру зайнятості звернулося 1 тис. 982 громадянина, з яких 383 людини або 19,3% від загальної кількості – це приїжджі з інших регіонів України. 

Українське Дунайське пароплавство (УДП) планує до середини червня вивезти з Ренійського та Ізмаїльського портів за кордон партію зерна.

В Одеській області офіційно на облік як внутрішньо переміщені особи стали 66 902 особи, з них 23 042 дітей та 2 368 осіб з інвалідністю.

Депутати Ізмаїльської міськради у віддаленому форматі зібралися 12 травня на пленарне засідання сесії, щоб розглянути одне питання - "позбуття символіки імперського російського минулого".

Поділитися