26 липня 2022 р. 10:04

В Службі автодоріг відзвітували про ремонт ділянки траси, що розвантажить дорогу Одеса-Рені

Фото: Служба автомобільних доріг

(Фото: Служба автомобільних доріг)

Служба автомобільних доріг (САД) в Одеській області повідомила про відновлення аварійної ділянки стратегічно важливого автошляху Н-33 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші/М-15/.

Йдеться про дорогу, яка має розвантажити трасу Одеса-Рені.

"Під час війни дорога Н-33 Одеса – Білгород-Дністровський – Монаші/М-15/ стала надважливою для Одещини через ускладнений рух на основних логістичних маршрутах краю. Донедавна на 6,5 км між селами Розкішне та Монаші, автотранспорт рухався здебільшого узбіччями. Зараз відрізком можна безпечно та комфортно проїхати", - зазначають в САД.

В службі зазначили, що цього року між селами Розкішне та Монаші планували провести реконструкцію дороги, під час якої мали не лише відновити покриття, але й розширити проїзд.

"Але поки триває війна, поліпшуємо стан траси Н-33 з мінімальними витратами коштів", - йдеться в повідомленні.

Раніше у САД зазначали, що після повномасштабного російського вторгнення, блокування портів та скасування всіх польотів з України основні логістичні маршрути зосередились на автодорогах, а у зв'язку з бойовими діями майже припинилося їх будівництво та ремонт.

27 травня Служба автомобільних доріг в Одеській області перекрила рух через залізничний переїзд на автомобільній дорозі Н-33, біля селища міського типу Великодолинське.

У квітні голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко заявив, що правоохоронці перевіряють ознаки неправомірного розподілу землі виявили в одному з районів Одеської області.

Тоді він повідомив, що особисто передав дані по цьому факту в прокуратуру. Він також зазначив, що обговорив із "Укравтодором" початок ремонту дороги Монаші - Білгород-Дністровський, який дозволить налагодити трафік великовантажних автомобілів до портів на Дунаї та частково розвантажити трасу Одеса-Рені. 

Поділитися