02 березня 2022 р. 16:48

В селищі під Одесою зареєстрували шлюб у бомбосховищі

В селищі під Одесою зареєстрували шлюб у бомбосховищі

Адміністратор Авангардівського Центру надання адміністративних послуг Олена Шрамко зареєструвала шлюб Клевець Владислава і Наталії у селищному бомбосховищі під час повітряної тривоги. 

Як повідомили у селищній раді розпис розпочали в приміщенні ЦНАПу, але отримали сигнал "Тривога" і всі перейшли до бомбосховища. І вже тут Владислав і Наталія офіційно стали чоловіком і дружиною.

"Авангардівська селищна рада бажає молодятам мирного та щасливого подружнього життя!  Владислав служить в поліції і захищає нашу країну. Сподіваємось скоро разом з перемогою молодята відзначать весілля в колі своїх рідних та друзів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Чорноморській операційній зоні російські окупанти продовжують підготовку до проведення морської десантної операції на Чорноморське узбережжя України (райони Затока, Одеса). 

Три ракети можливо запущені з ворожого судна, яке з'явилося на обрії біля узбережжя Одеси влучили на територію міста.

Зазначимо також, що вранці Генеральний штаб повідомляв, що ворог продовжує розгортання корабельної групи та продовжує підготовку до проведення морської десантної операції у Чорноморській операційній зоні. Президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Гриневецького с посади голови Одеської обласної адміністрації та призначив на його посаду офіцера Максима Марченка

Поділитися