20 липня 2022 р. 08:11

В порту Одещини через вибух бензовозу загинула людина

ФОТО: ДСНС

(ФОТО: ДСНС)

Вибух цистерни автівки, яка перевозила паливо-мастильні матеріали, стався о 21:23 19 липня на території морського торговельного порту у місті Рені Ізмаїльського району. 

Як повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області, по прибуттю на місце виклику встановлено займання трьох автоцистерн з паливо-мастильними матеріалами. О 22:00 пожежа локалізована та о 22:48 ліквідована на площі 600 квадратних метрів.

На місці пожежі біля згорілої автоцистерни виявлено тіло загиблого чоловіка.

Також внаслідок пожежі отримав опіки працівник порту, якого каретою швидкої медичної допомоги у важкому стані з 95 % опіками тіла, госпіталізували в реанімаційне відділення до Ренійської лікарні.

Раніше СБУ почала провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни через ракетний обстріл мирних мешканців та цивільних об’єктів в Одеській області.

18 липня ворожа російська авіація об 11:00 нанесла ракетний удар по території Одеської області.

16 липня росіяни нанесли ракетний удар по Одесі, в результаті чого на складі виробничо-торгівельної компанії спалахнула пожежа. Через обстріл Одеси розпочато кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

15 липня, в ОК "Південь" повідомили, що противник здійснив спробу добити залишки техніки, які покинув на острові Зміїний в Одеській області.

Поділитися