11 листопада 2022 р. 17:17

В Овідіополі зіткнулися шість автівок

Фото: Нацполіція

(Фото: Нацполіція)

Шість автомобілів були пошкоджені через дорожньо-транспортну пригоду у селищі Овідіополь Одеської області, в якій також постраждали двоє людей.

Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

За попередніми даними, у вантажного автомобіля "ГАЗ" відмовили гальма і кермувальник допустив зіткнення з легковим автомобілем BMW, що рухався в попутному напрямку, виїхав з дороги і зіштовхнувся із запаркованими легковиками Citroen, "ВАЗ" та Daewoo й маршрутним таксі "БАЗ".

В результаті аварії постраждали 21-річний водій "ВАЗу" та 65-річна перехожа, яка йшла в цей час по тротуару. Їх обох доставили до лікарні, у чоловіка травмована голова, у жінки – нога.

Водія автомобіля "ГАЗ" відразу перевірили на стан алкогольного сп’яніння, він тверезий.

Слідчі відділення поліції вирішують питання про внесення в єдиний реєстр досудових розслідувань факту порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами та початок відповідного розслідування.

У жовтні поблизу села Паланка, на 50 км автомобільної дороги М-15 Одеса-Рені (на м. Бухарест) сталася дорожньо-транспортна пригода за участі великовантажного транспорту, що повністю заблокував рух. 

Водій вантажівки проігнорував червоне світло на світлофорі та врізався в маршрутний автобус із пасажирами на трасі Одеса-Рені.

У вересні правоохоронці затримали водія вантажного автокрана, який скоїв зіткнення з маршрутним автобусом на проспекті Добровольського, та інкримінують йому порушення правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп'яніння.

Поділитися