11 червня 2022 р. 19:09

В Одеській області відпочивальник підірвався на міні в морі

В Одеській області відпочивальник підірвався на міні в морі

Ввечері 11 червня на одному з пляжів Одеської області, під час купання в морі підірвався на міні відпочивальник. Чоловік загинув на місці від отриманих травм. Цю інформацію підтвердив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

За попередньою інформацією, потерпілий відпочивав разом з родиною, яка приїхала до області, рятуючись від воєнних дій.

Як повідомили в ОК "Південь", родина, незважаючи на заборону, прийшла відпочивати на узбережжя. Поки мати із сином розкладали речі, батько вирішив заміряти глибину і температуру води. За кілька хвилин у воді пролунав вибух, чоловік отримав поранення, несумісні з життям.

На місці працює слідчо-оперативна група.

Представники влади та військові попереджують одеситів і гостей міста та області, що купання в морі та відпочинок на пляжах заборонені та смертельно небезпечні:

"Звертаємо увагу всіх громадян, що застереження про небезпеку – це справжня турбота про ваше життя і здоров’я. Дотримання цих обмежень набагато ефективніше відпочинку, що може закінчитися летально".

Сьогодні ж, 11 червня, на іншому пляжі в Одеській області здетонувала ворожа морська міна.

Нагадаємо, що з 24 травня повністю заборонили відвідання морських пляжів Одеси та області.  

ОНОВЛЕНО 20:45 У пресслужбі Головного управління Національної поліції України в Одеській області повідомили, що зараз встановлюються повні обставини події, вирішується питання про внесення до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомостей за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України з поміткою «нещасний випадок». 

ВІДЕО: ГУ НП України в Одеській області

Поділитися