16 травня 2022 р. 10:52

В Одеській області рашистська ракета поранила дитину (оновлено)

ФОТО: ДСНС

(ФОТО: ДСНС)

Двоє дорослих та маленька дитина постраждали в результаті обстрілів Одеської області вранці 16 травня. 

Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", внаслідок ракетного удару по Одещині літаками стратегічної авіації, уражено об'єкт туристичної інфраструктури, зруйновані будівлі, спалахнула пожежа.

На місці працюють рятувальники і слідчо-оперативна група. Ворог продовжує атакувати пошкоджений і непрацюючий міст через Дністровський лиман. Але влучає у мирних мешканців. 

Також зазначимо, що за словами місцевих мешканців, у дачному масиві Затоки зараз відсутня електрика. Електропоїзд, що курсує між Одесою та Кароліно-Бугазом, був затриманий на станції Аккаржа, наразі рух відновився.

12:27 Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє, що внаслідок влучення крилатої ракети сталось руйнування будівель туристичної інфраструктури та пожежа, яку ліквідували вогнеборці. Постраждало чотири особи, з них одна дитина, пошкоджено легковий автомобіль.

Раніше рятувальники Одещини знешкодили дві авіабомби ФАБ-500, які виявили після однієї з повітряних тривог.

Пам'ятка архітектури в центрі Одеси - Воронцовський палац, постраждала від одного з ракетних обстрілів міста російськими військами.

Правоохоронці розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни через ракетні обстріли Одеси та Одеської області.

Поділитися