27 червня 2022 р. 17:21

В Одеській мерії розробляють схему безпечних пляжів

В Одеській мерії розробляють схему безпечних пляжів

Одеський муніципалітет розробляє проєкт створення безпечних ділянок на пляжах міста через зростання кількості відпочивальників.

Про це заявив в інтерв'ю польському телеканалу Polsat News одеський міський голова Геннадій Труханов

За словами міського голови, наразі перебування людей на пляжах є небезпечним. Але кількість відпочивальників кожного дня ​​зростає, а співробітники Національної поліції, патрульної поліції, муніципальної варти не справляються з такою кількістю людей.

"Ми зараз розробляємо проект створення безпечних ділянок на пляжах, де будуть встановлені спеціальні захисні сітки. Також плануємо поставити додаткові спостережні вежі", - сказав Геннадій Труханов.

Нагадаємо, Денис Монастирський, міністр внутрішніх справ України, 17 червня в прямому етері національного телемарафону повідомив, що місцева влада в Одеській області разом з рятувальними службами намагаєтсья знайти можливість дозволити купання в морі на окремих ділянках.

Ввечері 11 червня на одному з пляжів Одеської області, під час купання в морі підірвався на міні відпочивальник. Чоловік загинув на місці від отриманих травм. Міна, що вбила людину, була російською.

Того ж дня 11 червня, на іншому пляжі в Одеській області здетонувала ще одна ворожа морська міна.

1 червня вибухотехніки знищили морську міну на одеському узбережжі, - п'яту за кілька днів поспіль.

З 24 травня в Одеській області повністю заборонили відвідання морських пляжів.  

Поділитися