23 лютого 2022 р. 20:43

В одеських дитячих садочках з'явилися вільні місця

В одеських дитячих садочках з'явилися вільні місця

Директорка департаменту освіти та науки Одеської міської ради Олена Буйневич повідомила про наявність в дитячих садках усіх районів міста вільних місць.

Як зазначила посадовиця на своїй сторінці у Facebook, лише у 2021 році в міських садочках створили 400 нових місць, а впродовж п'яти років черга до одеських садочків скоротилась з 12,5 тисяч до 1,1 тисячі дітей. 

"Вперше за останні десятиріччя в нас є вільні місця у садочках. Розумію батьків, які чекають черги саме у садок поруч з оселею, але часто місце є в садочку поруч. Ми зібрали для батьків інформацію про вільні місця станом на сьогодні. Якщо Вам підходить садочок - телефонуйте до відділу освіти вашого району", - повідомила Буйневич.

Раніше Олена Буйневич висловлювала побоювання, що тарифи на комунальні послуги для приватних дитячих садочків в Одесі завеликі, через що, імовірно, їм доведеться збільшувати оплату навчання вихованців, а це може призвести до того, що батьки змушені будуть забирати з них дітей, що збільшить чергу у комунальні дитячі садки.   

Поділитися