21 серпня 2022 р. 12:11

В Одесі вночі горіли пляжний фітнес-центр та торгівельний павільйон в центрі

В Одесі вночі горіли пляжний фітнес-центр та торгівельний павільйон в центрі

Працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одесі вчора ввечері понад 40 хвилин гасили пожежу у будівлі біля пляжу "Дельфін - 2".

Як повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області, про займання вогнеборці дізналися о 22:39 зі звернення  до Служби порятунку.

Коли рятувальники приїхали на місце пожежі, вони побачили, що горять дах та дерев'яні балки двоповерхового фітнес клубу "Under Air Fitness". 

Пожежа виявилася незначною на площі всього п'ять квадратних метрів тож вже о 22:55 була локалізована, а о 23:04 - ліквідована. 

Загиблих та постраждалих немає. Причина пожежі та збиток встановлюються.  Від ДСНС залучались три одиниці техніки, та 13 вогнеборців.

Окрім того вже 21 серпня о 3:31 надійшло повідомлення про займання торговельного павільйону на Старосінній площі. За дві хвилини пожежу локалізували, а за 20 хвилин загасили повністю на площі 50 квадратних метрів. Загиблих та постраждалих немає. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено торговельний повільйон та приладдя. Причина пожежі та збиток встановлюються. Від ДСНС залучались дві одиниці техніки, та дев'ять рятувальників.

Раніше вогнеборці шість годин гасили пожежу в будинку на вулиці Катерининській в центрі Одеси. 

27 липня вогнеборці Державної служби з надзвичайних ситуацій та пожежної команди порту Одеса загасили вночі пожежу та портовій території. 

Також слідчі Ізмаїльського відділу поліції в Одеській області розпочали провадження через вибух цистерн з пальним в порту Рені, внаслідок якого загинула людина. Трагедія сталася о 21:23 19 липня, встановлено займання трьох автоцистерн з паливо-мастильними матеріалами. 

Поділитися