29 квітня 2022 р. 15:32

В Одесі у роковини подій 2 травня 2014 року запровадять «затяжну» комендантську годину

В Одесі у роковини подій 2 травня 2014 року запровадять «затяжну» комендантську годину

В Одесі запроваджують подовжену комендантську годину, яка триватиме з 22 години 00 хвилин 1 травня  2022 року до 05 годин 00 хвилин 3 травня 2022 року.

Про це повідомила пресслужба військової адміністрації.

Згідно з розпорядженням начальника Одеської ОВА Максима Марченка, на іншій території Одеської області режим комендантської години залишається без змін, тобто з 22.00 до 05.00.

У цей період в Одесі заборонено перебування людей у зазначений період часу на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Громадський транспорт у зазначений період комендантської години працювати не буде. Також буде повністю зупинена робота залізничного вокзалу Одеси та автостанцій, розташований у місті: Привоз, Старосінна, Привокзальна та Центральний автовокзал.

Під час комендантської години категорично заборонено пересування містом власним автотранспортом.

Без змін в Одесі працюватимуть лише підприємства та організації критичної інфраструктури: швидка допомога, ДСНС тощо.

Що стосується вигулу собак, то це дозволяється поблизу будинку, не віддаляючись від місця проживання з максимально коротким часом прогулянки. При собі обов'язково треба мати документи, що засвідчують особу.

Вочевидь, вживання таких заходів пов'язане з попередженням провокацій, пов'язаних із річницею подій 2 травня 2014 року, коли в місті загинули 48 осіб.

Нагадаємо, зенітні ракетні війська повітряного командування "Південь", які захищають, зокрема, небо над Одещиною отримали зенітний ракетний комплекс С-300 від країн-партнерів, який значно підсилив протиповітряну оборону в південному регіоні. 

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися