10 червня 2022 р. 20:01

В Одесі трамвай номер 10 повернувся на попередній маршрут

В Одесі трамвай номер 10 повернувся на попередній маршрут

Трамвай №10, який скоротив свій маршрут через ремонт вулиць Пантелеймонівської та Преображенської в центрі Одеси, з 11 червня знов ходитиме до Тираспольської площі.

Про це повідомив директор департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Артем Сидоренко.  

Він також зазначив, що інші трамваї №12 та №3 згодом також повернуться на попередні маршрути, але рішення щодо цього ухвалюватимуть з понеділка 13 червня. 

Ремонт перехрестя завершили 25 травня. Того ж дня там почав ходити аварійний вагон, завдання якого було переконатися у технічній справності рейкового полотна та контактної мережі. Крім того, проводився моніторинг рейок, які протягом значного часу через реконструкцію перехрестя не експлуатувалися.

Пізніше повернули у звичайний режим маршрути №№5 та 28. Перший тепер знов курсує від центрального автовокзалу в "Аркадію", а другий від вулиці Пастера до парку Шевченка. 

Раніше депутат Одеської міської ради Петро Обухов повідомив, що ремонт перехрестя вулиць Преображенської та Пантелеймонівської, через який припинили курсування чотири трамвайних маршрути з початку року, планують завершити до червня.

19 квітня в Одесі біля Привозу відновили капремонт перехрестя Преображенської та Пантелеймонівської вулиць.

Ще до початку повномасштабного вторгнення адміністрація ринку "Привоз" планувала з 1 лютого почати демонтаж старого рибного корпусу ринку задля того, щоб обладнати на його місці парковку.

Раніше після аукціону на капітальний ремонт вулиці Преображенської (на ділянці від вул. Пантелеймонівської до вул. Новощіпний ряд) у Одесі, що відбувся 5 березня, переможцем визнали ТОВ "Ростдорстрой". Ця компанія згодилася працювати за 90 мільйонів 446,1 тисячі гривень. 

Поділитися