24 квітня 2022 р. 16:43

В Одесі створили сайт безкоштовної психологічної допомоги

В Одесі створили сайт безкоштовної психологічної допомоги

Волонтерський центр "Експедиція" у співпраці з MPT Pay LTD та Одеською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України створив спеціальний ресурс, на якому українські громадяни можуть звернутись по психологічну допомогу, а практикуючі психологи - надати її.

Для отримання психологічної підтримки необхідно подати просту заявку на сайті psyhelp.info або в Телеграм боті PSYHELPbot (в ньому можна попередньо розповісти про ситуацію не лише письмово, а й голосовим повідомленням).

Окрім цього, користувачі можуть звернутись на цілодобову гарячу лінію Товариства Червоного Хреста України (0 800 333 161) і отримати кваліфіковану підтримку досвідчених консультантів. Всі дзвінки для абонентів України абсолютно безкоштовні та анонімні!
Також через сайт можна залишити заявку для участі в групових занять з медитації та Mindfulness, які допоможуть користувачам психологічно розрядитись.

Втім, для ефективного надання допомоги необхідно якомога більше практикуючих психологів. Саме тому IT-відділ "Експедиції" звертається до спеціалістів-психологів з пропозицією долучитись до роботи некомерційного онлайн-сервісу та допомогти українським громадянам у цій складній ситуації.

Нагадаємо, раніше Волонтерський центр "Експедиція" з метою морально-психологічної підтримки одеситів та гостей міста провів благодійний концерт "Музика на Книжці. Дія перша".

Поділитися