25 лютого 2022 р. 18:28

В Одесі оголошена комендантська година

В Одесі оголошена комендантська година

Мер Одеси Геннадій Труханов підписав розпорядження про введення в місті комендантської години з 23:00 до 5:00.

В цей час буде заборонено перебування людей на вулицях міста та інших громадських місцях до видачі спеціальних перепусток та посвідчень тимчасово надати право пересування у період дії комендантської години працівникам аварійних служб, служб екстреної медичної допомоги, правоохоронних органів, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, військовослужбовцям, посадовим особам органів державної влади та місцевого самоврядування за наявності відповідних службових посвідчень.

Також мер оголосив про проведення загальної мобілізації на території міста Одеси.

Керівникам виконавчих органів Одеської міської ради, підприємств, установ, організацій міста Одеси забезпечити оповіщення та прибуття військовозобов’язаних до збірних пунктів військовозобов’язаних та техніки районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки міста Одеси і до військових частин.  

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію на території усіх регіонів країни та Києва. Відповідний документ оприлюднив Офіс президента. Згідно указу, мобілізація проводиться протягом 90 діб із дня набрання ним чинності. 

Раніше в Одесі та Одеській області запроваджена комендантська година. Таке рішення прийняте на засіданні оперативного штабу області. Обмеження введено з 23.00 24 лютого до 06.00 25 лютого.

Більше про російське вторгнення у хрониці ІзбірКома.

Поділитися