05 березня 2022 р. 16:51

В Одесі формують додаткову бригаду тероборони

В Одесі формують додаткову бригаду тероборони

В Одесі буде створена ще одна бригада територіальної оборони.

Про це заявив голова обласної військової адміністрації Максим Марченко.

"Сьогодні на нараді з представниками правоохоронних органів та силових структур довів своє рішення, щодо створення додаткової бригади територіальної оборони в Одеській області. Як бойовий офіцер я розумію необхідність таких кроків для того, щоб наші Збройні Сили завжди мали на кого покластися у таку важку годину.

Ті російські війська, які повинні були висаджуватися на одеський берег відмовляються це робити, тому десант вже формують із числа так званих «армійських корпусів ДНР» які росія використовує як гарматне м’ясо, але проти нас ця зграя бойовиків не має жодних шансів.

Усі новини про те, що ми тут збираємось здавати Одессу - це ФЕЙК! Били їх на Донбасі, переможемо і в Одесі! До останньої каплі крові! Слава Україні!" - заявив очільник Одеської ОВА.

Трохи пізніше Марченко повідомив, що близько третьої години дня наші війська протиповітряної оборони збили два ворожі винищувачі!

Один із винищувачів впав у море неподалік Одеси, інший впав на півночі області. Наразі пілотів захопили та везуть на допит.

Раніше Одеська облрада виділила додаткові 32 мільйони на тероборону.

До війни на тероборону виділили 10 мільйонів. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський звільнив Сергія Гриневецького с посади голови Одеської обласної адміністрації та призначив на його посаду офіцера Максима Марченка.

206 батальон територіальної оборони у Києві затримав народного депутата від фракції ОПЗЖ Нестора Шуфрича.

Дивіться більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися