30 жовтня 2022 р. 09:36

В курортному селі на Одещині гасили пожежу на базі відпочинку

Фото: ДСНС

(Фото: ДСНС)

Вогнеборці вночі 29 жовтня за допомогою двох своїх спеціальних автівок загасили пожежу на території бази відпочинку біля села Сичавка Южненської територіальної громади Одеської області.

Як повідомили в Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуації в Одеській області, про пожежу рятувальники дізналися о 23:15. 

Коли пожежники приїхали на місце, то вони виявили, що горить одноповерхова дерев'яна будівля магазину, що наразі не працює, а також автомобіль, припаркований поряд.    

О 23:49 пожежу локалізували, а о 00:28 - ліквідували повністю. Від вогну постраждали лише 110 квадратних метри магазину, а от загиблих та постраждалих серед людей немає. Ймовірною причиною пожежі рятувальники вважають необережне поводження з вогнем охоронцем будівлі.

Збиток встановлюється.

Зазначимо, пожежа на території Дунайського біосферного заповідника, яка розпочалася на початку жовтня, продовжується у плавнях, але ліквідувати її пожежники не в змозі через відсутність можливості під'їхати.

Також  14 жовтня в будівлі Національного університету «Одеська політехніка» на проспекті Шевченка сталася пожежа. У вересні співробітники Державної служби з питань надзвичайних ситуацій в селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області ліквідували масштабну пожежу - згоріли чотири вантажівки.

У серпні працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одесі понад 40 хвилин гасили пожежу у будівлі біля пляжу "Дельфін-2". 

Поділитися