15 квітня 2022 р. 14:29

В колишньому райцентрі на Одещині стався вибух

ФОТО: Біляївська міська рада

(ФОТО: Біляївська міська рада)

Вибух, в результаті якого, на щастя, ніхто не постраждав, стався на території Біляївської міської громади 15 квітня після повітряної тривоги.

Про це повідомив міський голова Біляївки Михайло Бухтіяров

За його словами, серйозних пошкоджень та руйнувань також немає. Міський голова закликав біляївців не нехтувати сигналами "повітряна тривога" та не знімати відео та фото на місцях подій пов'язаних із атаками з повітря. А також не поширювати світлин та відео у соціальних мережах.

"Я звертаюсь до кожного з Вас з проханням –  не піддавайтесь паніці, а в разі сигналу «повітряна тривога» обов’язково прослідуйте в укриття. Це питання безпеки та життя вас та ваших рідних. Обов’язково довіряйте лише перевіреній інформації  з офіційних джерел, зокрема тій, що розміщується  на її офіційних сторінках у соцмережах", - зазначив мер.

Що саме розірвалося у Біляївці поки не повідомляють.

Раніше кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни розпочалося в за процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури.   

Вибухи від ворожих ракет розбудили одеситів у неділю 3 квітня. Нагадаємо також, що оперативне командування "Південь" повідомило, що ворожі ракети не влучили в ціль, але є пошкодження нежилих будівель. Постраждалих немає, інші обставини уточнюються.

Ввечері 1 квітня з ракетного комплексу "Іскандер" з тимчасово окупованого Криму війська РФ випустили три ракети по населеному пункту в Одеському районі, є травмовані.

ХРОНІКА ВІЙНИ

Поділитися