13 листопада 2022 р. 11:56

В Чорноморську горіла база відпочинку

Фото: ГУ ДСНС в Одеській області

(Фото: ГУ ДСНС в Одеській області)

Сьогодні, 13 листопада, в місті Чорноморськ на Одещині згоріла одноповерхова дерев'яна будівля на території недіючого санаторію "Чайка".

Про це інформує пресслужба Головного управління ДСНС в Одеській області.

Повідомлення про пожежу до Служби порятунку надійшло о 09:47. На місці вогнеборці встановили, що горить окремо розташована одноповерхова будівля.

За даними рятувальників, пожежа локалізована о 10:40 та ліквідована о 11:32 на площі 600 кв. м.

Від ДСНС залучались 3 одиниці пожежної техніки та 11 рятувальників. Інформації щодо постраждалих немає.

Наприкінці жовтня сталася пожежа на території іншої бази відпочинку - біля села Сичавка Южненської територіальної громади. Там вогнеборці загасили пожежу за допомогою двох своїх спеціальних автівок.

Також нещодавно горів ресторан в самому центрі Одеси. Цю пожежу рятувальники гасили три години.

На території Дунайського біосферного заповідника розпочалася тривала пожежа у плавнях, яку ліквідувати пожежники були не в змозі через відсутність можливості під'їхати.

14 жовтня в будівлі Національного університету «Одеська політехніка» на проспекті Шевченка сталася пожежа. У вересні співробітники Державної служби з питань надзвичайних ситуацій в селі Саф'яни Ізмаїльського району Одеської області ліквідували масштабне загоряння чотирьох вантажівок.

У серпні працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одесі понад 40 хвилин гасили пожежу в будівлі біля пляжу "Дельфін-2". 

Поділитися