03 лютого 2022 р. 10:53

Усі навчальні заклади Ренійської громади переведені на дистанційне навчання

Усі навчальні заклади Ренійської громади переведені на дистанційне навчання

З 1 лютого 2022 року та до особливого розпорядження в закладах загальної середньої та позашкільної освіти, що перебувають у комунальній власності Ренійської міської територіальної громади, для учнів 1-11 класів призупинено очний навчальний процес та організовано навчальний процес з використанням дистанційних форм навчання.

Таке рішення ухвалено на черговому засіданні Ренійської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 31 січня 2022 року.

Підставою для ухвалення рішення послужила інформація від начальника відділу освіти Ренійської міськради Лілії Бондаренко та головного лікаря КНП «Ренійський центр первинної медико-санітарної допомоги» Сергія Георгіу про рівень захворюваності як в установах загальної середньої та дошкільної освіти, так і в Ренійській громаді загалом. Рівень захворюваності оцінено як високий.

Протокол №3 чергового засідання Ренійської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки ​​та надзвичайних ситуацій, яким оформлено це рішення, опубліковано на офіційному сайті Ренійської громади 2 лютого 2022 року.

Нагадаємо, що три школи Ренійської громади пішли на дистанційне навчання із 26 січня 2022 року.

Поділитися